De Gitaarfiets | Gitaarles aan Huis | Nu in Schiedam en Delft

Sjors Nederlof:
Oprichter, woonachtig in
Rotterdam, deed tours met verscheidene artiesten over de hele wereld en won in 2010 de blues award voor beste blues gitarist van Nederland. Sjors is o.a. te boeken voor masterclasses, en werkt vanuit Rotterdam, maar een masterclass boeken buiten Rotterdam behoort ook tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Max van Rijs:
Max studeert op het moment aan het Codarts conservatorium van Rotterdam. Naast het spelen in veel cover bands, schrijft Max ook zijn eigen muziek, van Funk en Blues tot Rock en Pop. Zo is Max regelmatig op het podium te vinden met diverse projecten,  waaronder zijn eigen band The Brightt. Zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden, zijn welkom bij Max.

“Muziek was altijd al mijn lust en mijn leven. Het leuke aan lesgeven vind ik dat je je eigen passie over kunt brengen aan anderen. Van jong tot oud, het maakt niet uit. Wanneer je besmet bent met de ‘gitaarfever’ dan kom je er niet meer zo snel vanaf.

Bart van der Hee:
Bart is een breed georiënteerde gitarist, die in heel veel muziekstijlen thuis is, van pop tot blues tot stevige rock. Zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden, zijn welkom bij Bart.

“Het leuke aan lesgeven vind ik het zien van de progressie die de leerlingen maken. Ik probeer de muziektheorie en het ‘lekker spelen’ goed af te wisselen. Hierdoor blijft het spelen leuk, maar weten de leerlingen wel wat ze daadwerkelijk aan het spelen zijn”.


Bosse Fennema:
Bosse is een gitarist die zich met veel genres bezighoudt; van blues tot rock en jazz. Ook is Bosse regelmatig op het podium te vinden met zijn rockband. Zowel kinderen als volwassenen, beginners en gevorderden, zijn welkom bij Bosse.

“Ik vind het leuk om de kennis die ik zelf door de jaren heen opgedaan heb door te geven in mijn gitaarlessen”.