De Gitaarfiets | Gitaarles aan Huis | Nu ook in Delft

Sjors Nederlof, oprichter, woonachtig in Rotterdam, deed tours met verscheidene artiesten over de hele wereld en won in 2010 de blues award voor beste blues gitarist van Nederland. Sjors is o.a. te boeken voor masterclasses, en werkt vanuit Rotterdam, maar een masterclass boeken buiten Rotterdam behoord ook tot de mogelijkheden. Mail voor meer informatie.

Max van Rijs, Schiedam

Bart van der Hee, onze docent in Delft. “Ik speel zo’n 11 jaar gitaar en geef nu 3 jaar gitaarles aan kinderen en volwassenen. Ik vind vrijwel alle muziekstijlen leuk om te spelen, van blues tot stevige rock. Het leuke aan lesgeven vind ik het zien van de progressie die leerlingen maken. Ik probeer de muziektheorie en het ‘lekker spelen’ goed af te wisselen. Hierdoor blijft het spelen leuk, maar weten de leerlingen wel wat ze daadwerkelijk aan het spelen zijn.“

Bosse Fennema, onze docent in Delft.  “Ik ben begonnen met gitaar spelen in 2007. Sinds die tijd heb ik me met veel genres bezig gehouden; van blues tot rock tot jazz. Ook speel ik in een rockband waar ik optredens mee doe. Al deze jaren heb ik gitaarles gevolgd bij verscheidene docenten. Ik vind het leuk om deze kennis door te geven in mijn gitaarlessen.”